Luister
muziek
28 maart 2024 - 18:01
Deel dit artikel:

Grote brand in Geldrop: vlammen uit dak

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

UPDATE - Dankzij de inzet van de brandweer kan het woonhuis worden behouden. Het woonhuis wordt actief nat gehouden door de brandweer, wat heeft voorkomen dat het volledig door de vlammen werd verwoest.

Helaas is er wel schade gemeld aan een deel van het dak van een bijgebouw of vleugel, dat inmiddels is ingestort. Dit illustreert de ernst van de situatie en de uitdagingen waarmee de brandweer wordt geconfronteerd.

Hoewel de brand onder controle is, blijft het nablussen nog enige tijd in beslag nemen.


GELDROP - Op donderdagmiddag werd er een grote brand gemeld aan de Heideven in Geldrop. Op dit moment zijn er nog geen verdere details bekend over eventuele gewonden, de omvang van de brand of de schade die is aangericht. Het blijft ook onduidelijk wat de oorzaak van de brand is.

De situatie lijkt ernstig te zijn, met vlammen die uit het dak van het getroffen gebouw slaan. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse om te helpen bij het bestrijden van de brand en het waarborgen van de veiligheid. De brandweer is met een groot aantal voertuigen uitgerukt om de situatie onder controle te krijgen. Ook de brandweer van Mierlo en Heeze zijn uitgerukt. 

We zullen updates verstrekken zodra er meer informatie beschikbaar is over deze ontwikkelende situatie.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug