Luister
muziek
28 april 2024 - 12:00
Deel dit artikel:

Feestelijke Koningsdag voor kinderen in Geldrop

GELDROP - Op 27 april vierden kinderen een bruisende Koningsdag op het terrein van de Kynologenclub en De Kempen aan de Kervel in Geldrop. Vanaf de vroege ochtend tot de middag genoten jonge feestgangers van een uitgebreid programma vol leuke activiteiten en verrassingen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Ad Hoeks
Advertentie

De dag begon met een kleurrijke parade van kinderen op hun versierde fietsen, die meedongen naar leuke prijzen. Daarna werd het terrein omgetoverd tot een gezellige vrijmarkt, waar kinderen hun spullen verkochten vanaf kleedjes op het grasveld. Auto's waren niet toegestaan, waardoor kinderen hun spullen zelf konden meenemen of in een bolderkar konden vervoeren.

Voor creatieve geesten was er stoeptekenen in vier leeftijdsgroepen, met prijzen voor de mooiste kunstwerken. Ondertussen konden kinderen zich uitleven op diverse springkussens en een uitdagende klimmuur beklimmen.

Binnen was het een ware belevenis met een poppentheater en buiten waren ballonnenclowns actief, die de kinderen vermaakten met hun kunsten. Een favoriet onderdeel van de dag was het schatgraven, waarbij kinderen enthousiast op zoek gingen naar verborgen schatten.

Voor wie van een sportieve uitdaging hield, bood de hal van "De Doelen" de mogelijkheid tot handboogschieten, terwijl op het terrein van De Kempen kinderen zich konden uitleven met skeeleren.

Tijdens deze feestelijke dag werden alle deelnemende kinderen getrakteerd op een ijsje, suikerspin en een herinneringsmedaille. Een kaart met daarop alle activiteiten en traktaties zorgde ervoor dat niemand iets hoefde te missen.

De Koningsdagviering in Geldrop was een groot succes, waarbij kinderen volop plezier beleefden en samen een onvergetelijke dag vierden.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug