Luister
muziek
5 april 2024 - 11:30
Deel dit artikel:

Asfalt reparatie kruising Laan der Vier Heemskinderen - Bogardeind

geldrop-mierlo24
  / Gemeente Geldrop-Mierlo
Advertentie

GELDROP - Het kruispunt Laan der Vierheemskinderen met de Bogardeind is een druk kruispunt. Door al dit verkeer heeft het asfalt het zwaar te verduren. Na de winter is deze schade aan het asfalt goed zichtbaar. De gemeente Geldrop-Mierlo wil deze schade zo snel mogelijk herstellen door een groot stuk van de kruising op nieuw te asfalteren.

Door de verkeersintensiteit op dit kruispunt wil de gemeente de reparatie uitvoeren op een autoluw moment. Dit om de overlast tot een minimum te beperken. Tijdens de werkzaamheden moet u rekening houden met omleidingen en verkeershinder.

Er is gekozen om de werkzaamheden op zaterdag 6 april in de vroege ochtenduren uit te voeren. Uiteraard zullen de busdiensten, de hulpdiensten en de bewoners direct aan het kruispunt nader geïnformeerd worden. Er zal een omleiding worden geplaatst voor de werkzaamheden maar deze is naar verwachting maar een paar uur nodig.

Contactpersoon uitvoering Gemeente
Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Kevin van Gorp van afdeling Ruimte, te bereiken via telefoon­nummer 040-2893893.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug