Luister
muziek
28 maart 2024 - 11:30
Deel dit artikel:

Sportcentrum Harks; al veertig jaar een begrip in de regio

GELDROP - Op maandag 1 april bestaat Sportcentrum Harks in Geldrop alweer veertig jaar waarvan dertig jaar op dezelfde locatie. Harry en Elly Harks hebben met ziel en zaligheid gewerkt aan hun Sportcentrum dat nu vier decennia een begrip is geworden in Geldrop maar ook in de regio. De laatste vijftien is het Sportcentrum in handen van Louis Manche die het levenswerk van het echtpaar Harks doorzet. Elly werkte er zelfs tot een paar jaar terug nog met veel plezier.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De muziek maakt de les
Met bijna drieduizend leden is het de grootste sportschool van Geldrop met een groot aanbod. Fitness, Spinning, groepslessen in Fitness, Steps, Zumba, Taibo, Yoga, Pilatus, Body shape, XCORE en Clubpower. Het Sportcentrum biedt voor ieder wat wils en vooral de groepslessen zijn mateloos populair. De muziek maakt de les want daardoor wordt je opgezweept om extra te presteren.

Brian de Ronde (30) is clubmanager bij Harks en is al elf jaar werkzaam voor de organisatie met ruim 120 personeelsleden. Naast Harks hebben ze nog tien filialen van 040FIT in de regio en zijn ze eigenaar van Boksfit en drie Bluezone gyms. Brian is naast clubmanager bij Harks ook instructeur en is trots op wat bereikt is en wat er komen gaat.

"Natuurlijk staan we stil bij veertig jaar Harks met een heuse feestweek van 1 tot en met 7 april. Op maandag 1 april beginnen we met een spinningmarathon voor het goede doel, KWF. Daarnaast hebben we verschillende leuke activiteiten voor de leden. Een loterij met leuke prijzen waaronder bijvoorbeeld een spinningfiets", legt Brian uit.

Harks is veertig jaar en dat wordt gevierd. Vier jij dit feestje mee? Neem een kijkje op de website van sportcentrum Harks.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug