Luister
muziek
27 maart 2024 - 13:00
Deel dit artikel:

Lezing over eetbare bloemen met een proeverij

MIERLO - Op dinsdagavond 16 april organiseert Bibliotheek Dommeldal in samenwerking met de Vereniging Groei & Bloei een lezing over eetbare bloemen in de bibliotheek in Mierlo.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Deze lezing staat geheel in het teken van eetbare bloemen. Welke soort bloemen zijn geschikt om te eten, hoe kweek je ze en aan welke eisen moeten de bloemen voldoen. Op al deze vragen krijgt u vanavond een antwoord. De bloemen zijn lekker en worden op creatieve wijze gebruikt. Niet moeilijk om te gebruiken, want een toastje met wat salade en een Boragebloemetje (komkommerkruid) is zo gemaakt en ziet er veel aangekleder uit. Een leerzame avond dus.

De heer en mevrouw Beijerling
Beiden zijn afkomstig uit de Vereniging Groei & Bloei. Greet Beijerling is voorzitter van de afdeling Brabantse Wal en haar man Frans is de secretaris. Het initiatief voor deze lezing komt voort uit de Nationale Tuinweek. Een paar jaar geleden was het thema van de Nationale Tuinweek "Eetbare bloemen"; daaruit ontstond een workshop die weer geresulteerd heeft in een lezing met proeverij voor de diverse afdelingen van Groei & Bloei.

Reserveren
dinsdag 16 april, 20.00 - 21.30 uur
Bibliotheek Dommeldal, vestiging Mierlo (Dorpsstraat 113)
Entree: voor Bibliotheekleden en/of Groei & Bloei leden: € 3 / niet-leden: € 5

Graag een kaartje reserveren vóór 3 april a.s., dit kan via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug