Luister
muziek
27 maart 2024 - 11:30
Deel dit artikel:

Paasspeurtocht in Geldrop Centrum

GELDROP - Geldrop Centrum verwelkomt de lente met een opwindend Paaseieren Speurspektakel dat jong en oud uitnodigt om deel te nemen aan een spannende speurtocht. Tot en met 1 april kunnen enthousiaste speurneuzen op jacht gaan naar 29 paaseierenposters die verspreid zijn in verschillende etalages van Geldrop Centrum.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Om deel te nemen, kunnen deelnemers een handige flyer ophalen bij een van de lokale ondernemers in Geldrop Centrum. Deze flyer biedt ruimte om de letters te noteren die corresponderen met de cijfers op de paaseierenposters. Eenmaal alle juiste letters verzameld, kunnen deelnemers een leuke beloning verdienen.

Naast deze beloningen maakt elke correcte inzending kans op de hoofdprijs: een 'Chocoladepaashaas' van Rousseau Chocolade. Deelnemers worden aangemoedigd om hun beste speurneus in te zetten en mee te doen aan deze opwindende paasuitdaging.

De oplossingen kunnen worden ingeleverd (maximaal één per kind) bij 'Rousseau Chocolade', gevestigd aan Heuvel 78A, 5664 HN Geldrop. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. De deadline voor inzendingen is 2 april 2024.

Doe mee aan de Paasspeurtocht en geniet van het plezier van het speuren naar paaseieren in Geldrop Centrum!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug