Luister
muziek
25 april 2024 - 11:30
Deel dit artikel:

Beeldmateriaal en getuigen gezocht van achtervolging in Geldrop

GELDROP - Op dinsdag 23 april 2024 vond er een wilde achtervolging plaats door Geldrop, waarbij de politie op zoek is naar beeldmateriaal en getuigen om de zaak verder te onderzoeken.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De achtervolging begon toen collega's een bestuurder opmerkten die bekend stond vanwege het ontbreken van een geldig rijbewijs. De bestuurder werd gezien in een Audi TT en kreeg op de Johan Peijnenburgweg in Geldrop een stopteken van de politie. Echter, in plaats van te stoppen, ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor, waarna een wilde achtervolging volgde door de straten van Geldrop.

Uit veiligheidsoverwegingen voor zowel andere weggebruikers als de politie werd de achtervolging gestaakt op de Gruttostraat. Later werd het voertuig aangetroffen naast het fietspad bij het Eindhovens kanaal achter de Spaarpot.

Tijdens de achtervolging zijn er naar verluidt ongevallen geweest op de Mierloseweg en Gruttostraat, veroorzaakt door de bestuurder van de Audi. Indien je ook bij een aanrijding betrokken bent geraakt, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Bovendien roept de politie iedereen die op de route woont en beschikt over camerabeelden van de achtervolging op om zich te melden. Dit kan via social media, een contactverzoek op www.politie.nl of via het nummer 0900-8844, onder vermelding van registratienummer 2024086986.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug